Stars

Canadierne i Stars fik et lille gennembrud blandt folk med hang til indiepop, da de i 2005 udgav den smukke ‘Set Yourself on Fire’. I de forgangne to år har bandet været plaget af interne stridigheder, men alligevel er de nu klar med en meget ambitiøs og vellykket opfølger.

Stars spiller stadig storslået popmusik med højt til loftet, men det er som om bandet har haft en anden ligefrem tilgang over sig end tidligere. Arrangementerne er ikke helt så lukkede, og det er dejligt befriende. De legende popmelodier er som et behageligt favntag, og det fungerer glimrende i eksempelvis ‘Take Me to the Riot’, hvor Stars viser sig fra sin mere rockede side, hvilket klæder dem. Det er stadig kærlighedens genvordigheder, som er omdrejningspunktet i teksterne, og det kan der da også siges meget om.

Hvad Stars imidlertid gør bedre end de fleste andre bands er det suveræne samspil i vokalerne mellem frontmand Torquil Campbell og hans kvindelige sidestykke Amy Millan. Det er dejligt drillende i ‘The Night Starts Here’, mens det er dunkelt og kynisk på pladens bedste nummer ‘Personal’, der handler om en kvinde og en mands skriverier til hinanden gennem en kontaktannonce.

Enkelte smuttere er der dog også som eksempelvis titelnummeret, der lige bliver en tand for storladent.

Stars. 'In Our Bedroom After the War'. Album. City Slang/V2/Bonnier Amigo.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af