The Floor Is Made of Lava

Så er debuten endelig klar fra de tre eksiljyder med hang til at lege ‘jorden er giftig’, hvilket bandets navn er den engelske betegnelse for. Drengene har allerede fået masser af omtale og rosende ord med på vejen, og har opbygget et massivt ry for at trykke den gevaldigt af live. Det viste de blandt andet med en formidabel koncert på Pavillon Junior på årets Roskilde Festival.

Musikalsk bliver det ikke meget mere hipt. Her er masser af moderigtig og ikke mindst dansevenlig clubrock, hvor navne som Eagles of Death Metal, LCD Soundsystem og Arctic Monkeys afgjort må være at finde på drengenes iPods.

De tre rødder er ikke verdensmestre på deres respektive instrumenter – bas, guitar og trommer – men for helvede, hvor kan de trykke den af alligevel. Teksterne er bygget op som punchlines med smæk for skillingen. Det er ikke ligefrem højlitterært, men særdeles velfungerende alligevel. »Why fuck a stranger when you can fuck a friend?« er et glimrende eksempel fra nummeret ‘Do Your Sister’, der allerede har fået meget airplay på P3.

Denne plade er på mange måder blot et indspark i en lind strøm af danserockbands der vælter ud af pladeselskaberne og Myspace i disse dage, men et særdeles godt indspark, og med hele Danmarks SuperTroels bag knapperne er der lagt i ovnen til noget af en kometkarriere for de tre legesyge drengerøve.

The Floor Is Made of Lava. 'All Juice No Fruit'. Album. Tabu/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af