Martinez

4 6

En kemisk ubalance og en titel der ikke synes at stemme overens med indholdet. For er der noget denne udgivelse besidder, så er det en stilsikker balancegang afspejlet gennem et solidt technoflow.

Det er godt og vel to år siden dansk/svenske Martin Swanstein udgav sin debut, ‘Internal Space’, på Out of Orbit, og nu er han så tilbage med sit andet album med fokus på de langstrakte minimalistiske strukturer, der fører lytteren rundt i til tider dystre metalliske lydlandskaber over mere dubbede og eksperimentelle stykker til groovy deep-house på den forførende ‘Lowdown’.

Herefter følger ‘Sinus Wave’, der sætter et bevægende aftryk med sine bløde og malende flader. Således er det et flersidigt album, der aldrig mister brændvidde. Det bliver yderligere understreget af Martinez’ fornemme mix, der er fortrinligt skruet sammen og ligger i perfekt tråd med genrens karakter, hvor sammenhæng, opbygning og forløsning spiller en væsentlig rolle i det samlede udtryk, og hvor Martinez på ny udfolder sit talent i et imponerende helhedsbillede.

Martinez. 'A Chemical Imbalance'. Album. Re:connected.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af