Veto – hjemmebanesejr

Det kunne næsten ikke gå galt, da Veto troppede op på scenen foran et talrigt og feststemt publikum i Ridehuset. Bandet var i den grad på hjemmebane, og sejren blev kørt hjem i sikker stil. De gjorde det ellers ikke nemt for sig selv, da de valgte at spille samtlige numre fra den kommende plade, hvilket gav enkelte dyk i stemningen.

Men selv med ukendte numre viste Veto sig som et stærkt liveband, og de satte for alvor trumf på med ‘Can You See Anything’, hvor Troels Abrahamsen gav den hele armen på synth i en flot afslutning af nummeret. ‘We Are Not You’re Friends’ og ‘You Are a Knife’ fra det populære debutalbum var andre højdepunkter, der medførte taktfaste klapsalver og hænder i vejret fra publikum.

De nye sange virker lidt mere tilbageholdte og knapt så fandenivoldske som deres tidligere materiale, og det er lidt ærgerligt, for det var netop dét, der gave bandet pondus på debuten. De elektroniske elementer i musikken har også fået mere plads, og det fungerede ikke altid optimalt i Ridehuset. Heldigvis er der stadig de gode melodier og de stramme basgange fra Jens Skov Thomsen, som var med til at give saft og kraft. I det hele taget var det et veloplagt band, der struttede af energi og spilleglæde, og det gav koncerten vinger.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af