Sam Sparro

Australske Sam Sparro har roteret flittigt på de danske radiostationer med hittet ‘Black And Gold’. En succes han følger op på med sit selvbetitlede debutalbum, der fortsætter i samme poppede, optimistiske og dansevenlige spor. Han kommer fra en familie med stærke rødder i gospelscenen, og de har uden tvivl opdraget ham i deres ‘tro’, for med en hel formidabel og funky vokal forfører han lytteren, og bringer nyt håb til popmusikken.

Lyden på albummet er både inspireret af 70’erne og 80’ernes funk og soul men ligeså meget af den nye bølge af electropop, der er væltet ind over musikverdenen den seneste tid. En bølge Sam Sparro om nogen fanger, og med synth-keyboard og slap-bass kombineret med hans forførende stemme og smittende energi vil han bringe et smil frem hos rigtig mange.

Albummet styrke er hans evne til at indkapsle lyden fra flere generationer, samt at det både fungerer på natklubben, i radioen og til en cykeltur med iPoden i ørene – noget mange har prøvet, men kun få er lykkedes med. Desuden er en stor del af popmusikkens funktion at få glæden frem i folk, og selvom albummet også indeholder masser af klichéer, så er det lige præcis den følelse, Sam Sparro vækker i live hos lytteren – og samtidig opskriften på, hvordan man bliver et af årets helt store succeshistorier.

Sam Sparro. 'Sam Sparro'. Album. Universal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af