Jomi Massage – under sløret

På sanddyner og under krystalkroner valgte et anseeligt publikum at droppe tornerosesøvnen for en vaskeægte dansk chanteuse. »Jeg hedder Jomi Massage«, hilste Signe Høirup Wille-Jørgensen, der også kendes fra kultbandet Speaker Bite Me. Navnet på hendes alter-ego stammer fra et ældre massageapparat til de intimere kropsdele.

Under hele koncerten kælede og missede Jomi på scenen, og selvom hun mest sad på en stol, så bevægede hun sin krop og lavede gestus, som var hun en mavedanserinde. Bakket op af saxofon, trommer, keyboard og laptop genskabtes de normalt guitarbaserede sange i nye versioner. Det var dog stadig tung og disharmonisk musik, der nogle steder nærmest fik klang af industrial og andre steder verdensmusik. Rent faktisk henviste Jomi under koncerten til både Sao Paolo og buddhisme, og et åbent sind er jo altid godt. Den virkelige musikalske styrke var dog hendes vokal, der veksler mellem blid skønsang og sindssyge skrål. Ikke engang en pæn stor bommert fra teknikeren i form af en overstyret mikrofon kunne slå hende ud af den kurs, hun havde sat.

Jomi Massages musik er musik, som vil provokere og aftvinge en reaktion hos lytteren, og Jomi har tidligere drillet, da hun for nogle år siden smed klunserne under en koncert på Spot Festival. Den bagende hede inde i Lounge taget i betragtning, så ville en reprise have været forståelig. Men hvis man ville ind på skindet af Wille-Jørgensen, så blev man ikke meget klogere efter dagens koncert, der mest af alt mindede om maskespil.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af