Milosh

Den canadiske producer Michael Milosh har allerede to vellykkede albumudspil bag sig med sin milde, tilbagelænede og sjælfulde electronica. Hans nye album er blevet til under et længere ophold på den thailandske tropeø Koh Samui, og temperaturen derfra synes at være blevet hængende i laptoppens lydkort.

I hvert fald føles ‘iii’ som en varm, musikalsk omfavnelse, mens en mild brise danser gennem hårspidserne. Silkebløde, syntetiske programmeringer bølger blidt henover dybe, delikat duvende beats, og midt i disse paradisiske omgivelser kryber Miloshs tilbageholdte falsetstemme frem med sit både romantiske og melankolske udtryk. Sangtitler som ‘Gentle Samui’, ‘Warm Waters’ og ‘Hold My Breath’ fortæller i virkeligheden ganske meget om denne skrøbelige og indtagende blanding af electro-folk og digital soul, hvor Milosh får sine melodier til at smelte sammen med de nænsomt strøgne lydbilleder.

De enkelte sange har tendens til at flyde en smule sammen. Til gengæld er ‘iii’ som en slags sammenhængende organisme, der indsvøber lytteren i sine ringlende strenge, lune tangenter og langsomt slentrende stortrommeslag. Et album til dagdrømmende eftermiddage i eget selskab, hvor den virkelige verden udenfor vinduet ikke skal have lov til at forstyrre.

Milosh. 'iii'. Album. !K7/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af