A Kid Hereafter

4 6

Hvad skal jeg sige? Über-kid Frederik Thaae har igen samlet de andre kids til endnu en omgang legesyg og hyperaktiv musik, hvor konceptet ganske enkelt er at have det sjovt, og der er fart på lige fra start. Åbneren og titelnummeret ‘Yo!’ skråler sig, med højt tempo og Queen-inspireret kor, igennem rock, pop, punkede guitarer – og alt derimellem.

Albummet bevæger sig igennem alt fra det mainstreampoppede til punk, fra opera til rock. Det kan måske lyde en anelse rodet – og det er det skam også. Men det er også imponerende, at Frederik Thaae kan skabe velklingende popmelodier ud af stort set alt, han kommer i nærheden af. Og en smule trættende i længden. For ‘Yo!’ oser af energi og eksperimenter, men det er som på ‘Rich Freedom Flavour’ (2007) langt fra alle numre, der holder i længden, og her sakker især den sidste del af albummet bagud.

Samlet set kan det godt blive en smule for energisk, og man kunne have ønsket at Frederik Thaae og bandet engang imellem havde skruet tempoet lidt ned. Ladet legebarnet og energien stå lidt i baggrunden et nummers tid. Men numre som ‘Girl Pie’, ‘We Are Western’ og førstesinglen ‘Paris’ udmærker sig ligesom As in RebekkaMaria-duetten ‘The Circuits of Your Mind’, der fungerer som en stort anlagt ballade.

A Kid Hereafter. 'Yo!'. Album. Iwave/Target.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af