Majors – »This is from the heart«

Man kan med rette tillade sig at have store forventninger til en koncert med fem fyre, der har fået påhæftet titlen Danmarks første hiphop-supergruppe. Og så oven i købet på hjemmebane. Videoen, der introducerede gruppen inden starten, var da også en supergruppe værdig, og på scenen indfriede Static, Noize, J-Spliff, Negash Ali samt Nat Ill forhåbningerne om tunge beats kombineret med energi og velkoordineret mikrofon-opvisning.

De har et materiale, der er direkte skabt til et godt gammeldags boom-bap-show, og den tunge bas, der sneg sig ud af alle sprækker i bygningen, fik de fleste til at ryste kroppen i mere eller mindre frivillige spasmer. Spilleglæden lyste ud af de fem, der gjorde deres til at holde et taknemmeligt publikum i gang, og når der blev råbt »This is from the heart«, virkede det ganske oprigtigt.

Af højdepunkter skal en forrygende version af ‘Three Decades’ nævnes, hvor der som live-bonus blev brugt instrumentaler fra hvert af de årtier, sangen omhandler. Ligesom remixversionen af ‘Suckers Never Play Me’ med flere forskellige gæster deriblandt SupaJan var et hit.

Det naturlige klimaks indtræf med singlen ‘This Is How We Do,’ som samtidig var en passende endestation for festen, og mens Majors gik af scenen, efterlod de indtrykket af en hårdtarbejdende gruppe, der bestemt har potentiale til med succes at overføre den tunge bas til spillesteder udenfor landets grænser.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af