Rumpistol

Det er efterhånden en del år siden, det for alvor var moderne at tale om nørderne, der sad rundt omkring i soveværelserne og producerede electronica. Det betyder på den anden side ikke, at fænomenet er forsvundet. En af dem, der har holde fanen højt med såvel sine egne udgivelser som gennem sit virke som ejer af Rump Recordings er danske Rumpistol.

Egentlig melder historien ikke noget om, hvorvidt Rumpistol rent faktisk producerer sin musik i soveværelset. Som på hans to forrige album bærer det musikalske udtryk dog i høj grad præg af at være et produkt af netop den bølge, der opstod, da et hav af unge pludselig opdagede, at tekniske fremskridt tillod dem at lave musik uden at investere formuer i gear. Det er simpel, melankolsk electronica, som det er hørt masser af gange før, men som heldigvis udmærker sig ved at være velproduceret.

Samtidig er albummet så tilpas melodiøst og organisk, at det sikkert vil tiltale en del lyttere, der ellers ikke dyrker elektronisk musik normalt. Det er småt med overraskelser og lige lovligt poleret, men Rumpistol skriver fine melodier og producerer dygtigt. En gang imellem skal der ikke så meget mere til.

Rumpistol. 'Dynamo'. Album. Rump/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af