JR & PH7

Respekten og kærligheden til den soulfyldte del af den amerikanske guldalder-hiphop er skrevet med det tykkeste lag graffiti på debuten fra de tyske producere JR & PH7. De har naturligvis inviteret en flok af de skarpeste penne og stjerner fra den amerikanske hiphopundergrund til domkirkebyen Köln, og resultatet er et par gode sange, der desværre drukner i lydtæppet til en kedelig dag på das Autobahn.

Hvis målet har været at leve op til amerikansk standard, kan vores tyske venner roligt give hinanden en stor high-five. Det jazzede klaverspil og de flittigt brugte strygere over varme soul-sampels er udført til perfektion – men i dette tilfælde er perfektion et fyord. Her er ingen overraskelser at komme efter, og absolut intet der vidner om, at disse beats er lavet i delstaten Nordrhein-Westfalen og ikke New York.

Inspiration skal altså komme fra rapperne, men selvom Oddisee, Planet Asia, Black Milk, Guilty Simpson og Superstition samt flere er et imponerende line-up, er der ingen som for alvor investerer noget og yder mere end en godkendt indsats. Og det er meget sigende for albummet, at Guilty Simpson, uden at spilde for mange kræfter, kun skal bruge to vers på ‘Top Rank’ for at løbe med al opmærksomheden.

JR & PH7. 'The Standard'. Album. Supercity/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af