Ghost Society

Alt kan ske, når tre af andedammens originale hoveder mødes i en ny konstellation for at undersøge støjpoppens små kringelkroge. Trioen Ghost Society består af Tobias Bertram, der har sin daglige gang i Blue Foundation og under aliasset Bichi, trommeslageren Lasse Herbst, der blandt andet har spillet med Choir of Young Believers, og sidst, men absolut ikke mindst Sara Savery, som slår sine folder i electro-gruppen People Press Play. Sammen har de skabt en forløber for et debutalbum, der gerne skulle se dagens lys til efteråret, i form af en stram og diverterende ep.

Medlemmernes forskellighed kommer tydeligt til udtryk gennem ep’ens sange. Førstesinglen ‘Love Love’ er en drømmende sag, med et tema der leder tankerne hen på M83. ‘Your Hands’ er skrøbelig som en jomfruhinde, der ledsages på smukkeste vis af en massiv mur af den fineste, krystalklare støj. ‘Twisted Mind’ handler om kærlighedens ubarmhjertige smerte mellem to mennesker. Og det hele afsluttes med den instrumentale ‘Dead by Sound’ med Saverys iskoldt hviskende kor i baggrunden i et mystisk dragende univers, der ville gøre David Lynch glad.

‘Dogs and Desperation’ er måske ikke nyskabende eller revolutionerende i sin helhed men åbner op for et band, der formår at tage det bedste med fra de enkelte bandmedlemmers respektive sammenhænge og med stor ildhu går lige til sagen i det nye fællesskab.

Ghost Society. 'Dogs and Desperation'. Album. Dead People's Choice/A:larm.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af