Pet Shop Boys – pragtfuld audiens i dyrehandlen

I et bombardement af konfetti, sølvballoner og »We love you, Roskilde!«, afsluttedes halvanden times audiens i dyrehandlen. Klassikere som ‘It’s a Sin’, ‘Left to My Own Devices’ og ‘Being Boring’ blev serveret lige så friske, som da de blev forfattet i glemte årtier, men der var heldigvis også plads til godbidder for aficionados som ‘Two Divided by Zero’ og den smukke ballade ‘King’s Cross’.
Alt blandet sammen i et stort medley, der gjorde status over de gamle drenges imponerende pop-meritter. Oven i hatten fik publikum sågar en forsmag på søndagens hovednavn, da Coldplays ‘Viva La Vida’ blev serveret på klassisk pumpende Pet Shop Boys-manér.

Alt blev serveret i en scenografi, som var en sindrig mellemting mellem en Rubiks Terning og et spil Tetris, kædet sammen af enorme videoprojektioner. Til tider fyldte de lovligt glade dansere vel meget, men det var skønhedspletter på et ellers gennemprofessionelt show.

Når man inviteres indenfor hos Pet Shop Boys, foregår det på deres præmisser. Her er ingen plads til spontane ind- og udfald. Man er mere beskuer end deltager i et show, hvor alt er timet og tilrettelagt til mindste detalje som i en Olsen Banden-film. Kort sagt: Skide godt, drenge!

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af