Electrojuice

De er 15 og 16 år og har allerede varmet op for elektroniske kolosser som Kraftwerk og Prodigy. De har været under massiv hype, på trods af de knap har udgivet mere end en håndfuld numre. Nu er tiden så inde til prøve kræfter med en ep. Så spørgsmålet er, om de unge herrer Mads Kolding og Jakob Littauer så kan levere varen over syv numre? Ja, også i den grad, er svaret.

For Electrojuice er på rekordtid blevet meget mere alsidige. Hvor de på deres remixes af eksempelvis Late of the Pier og Lulu Rouge kun dyrkede den støjende ende af electrogenren, pisser de nye territorier af på ep’en som blandt andet ambient, minimal og en let omgang dubstep. Første skæring ‘Lunatone’ er et eksempel på førstnævnte genre med sine udsyrede passager, der lyder som om de to techno-knægte er begyndt at lytte til Philip Glass.

Indimellem kommer der et par elitære århusianske indslag i form af vokalbidrag fra Negash Ali og Troels Abrahamsen. Der er ingen tvivl om, at ’Cyoh’ og ’Perfect’, hvor Troels og Negash medvirker, er mere polerede numre, der sigter mod radiopublikummet. Men det er mildest talt de kedeligere indslag på en ep, der ikke brager gennem loftet, men derimod lover rigtig godt for fremtiden.

Electrojuice. 'Solrock'. Album. VUF/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af