Larry D & Sir T

Selvtillid er alt andet end en mangelvare blandt hiphoppere. Men herhjemme er det alligevel usædvanligt at opleve folk med samme tro og store ambitioner som Larry D & Sir T. Duoen ligger bestemt ikke under for Janteloven men vil frem i verden – koste hvad det vil – og første skridt er dette gratis produceralbum.

Her samler de cremen af dansk rap og flere prominente navne fra den amerikanske west coast-scene. ‘Any Means Necessary’ er fra start til slut pakket ind i en storladen stemningssfære, som slås an af en filmisk fortællerstemme i introen, men som også er den råde tråd i de tos højt anlagte og ofte amerikansk klingende produktioner.

Det fungerer paradoksalt nok bedst, når det er en dansker, der er på mikrofonen. Joe True brækker blærende tungen om et bangin’ beat på ‘Skabelsen af en klassiker’, mens den symfoniske rytmebund på ‘Selvskrevet’ syntes, ja, selvskrevet til Jeppe Rapps fyrige flow og brogede battlerap, og det tungt slæbende og næsten Dre-agtige trommespor, der spædes op med en dyster synthlinje, passer perfekt til Orgi-E og hans dundertale til Københavns coke-hoveder.

Derimod lyder det mere trægt, når det kommer til de amerikanske gæster. Ikke fordi Larry D & Sir T’s syntetiske produktioner ikke passer dem – det lyder bare som noget, enhver anden producer over there kunne have lavet til dem. Og så bliver det altså svært at slå igennem. Men ros for de store ambitioner og ris for de små landvindinger.

Larry D & Sir T. 'Any Means Necessary'. Album. Selvudgivet.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af