Class Actress

Brooklyn synes uudtømmelig, når det kommer til cool electropop. Class Actress er ingen undtagelse. De har samme synthede kant som nabolagets Chairlift og adopterer den melankolske sødme fra ditto Brooklyn’ske Au Revoir Simone – og så udkommer de i øvrigt på Grizzly Bear-medlemmet Chris Taylors label Terrible. Det er mørk, elektroniseret, 80’er-revitaliserende pop.

‘Careful What You Say’ og ‘Journal of Ardency’ rammer først og bedst med italo disco-bas og massiv synth i nærmest Crystal Castles-agtige doser. Det står i elegant kontrast til Elizabeth Harpers døsigt legende vokal og hendes tristessede, kærlighedssukkende tekstunivers. Herefter bliver lyden lidt mere hyggelig på det guitardrevne ‘Let Me Take You Out’ og den mildt boppende ‘Adolescent Heart’, hvor de mister det bid, albummets sidste skæring ‘Someone Real’ beviser, klæder dem bedst og mest unikt. En lydafsøgning de synes stadig at være i gang med som relativt ny trio.

Class Actress balancerer nemlig desværre nogle steder på kanten af det oplagte problem, der opstår, når mange på ét sted laver det samme: De risikerer at fabrikere den samme lyd. Man skal ikke kigge mange blokke væk for at ramle ind i noget, som Class Actress’ lyd kan synes svær at differentiere fra. Lad os håbe de ikke tilter ud over kanten på den debuterende fuldlængde.

Class Actress. 'Journal of Ardency'. Album. Terrible/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af