The Temper Trap – førsteklasses festfyrværkeri

Weekenden fik en ekstra dag, da indierockerne i australske The Temper Trap fyrede op for en gedigen mandagsfest på Lille Vega. Selv om bandet blot har et album og en enkelt dansk live-performance på bagen, tog publikum på det tæt pakkede Vega imod dem, som var de gamle kendinge. Det yderst veloplagte band havde fra starten godt gang i deres egen fest på scenen, og under koncertens femte nummer ‘Love Lost’, hvor trommerne blev skiftet ud med håndklap, tog publikum for alvor imod festinvitationen, og hele salen blev en del af rytmesektionen.

Hittet ‘Sweet Disposition’ var koncertens ‘point of no return’, der fik det sidste mandagssøvn ud af øjenkrogene.  Og efter en lang jammende udgave af det episke nummer ‘Resurrection’, der kulminerede i trommesolo og guitar-hvin, nåede koncerten sit absolutte klimaks under den instrumentale ‘Drum Song’. Frontmanden Dougie Mandagi, hvis vokal ellers er et af bandets stærkeste kort, skiftede mikrofonen ud med trommestikkerne, hældte et stort glas vand ud over den ekstra tromme og sendte blålige vanddråber rundt på hele scenen i et effektfuldt vandshow. Mere jam af den kaliber ville i endnu højere grad have gjort oplevelsen til mere end en gennemspilning af bandets spinkle repertoire.

Temper Trap lagde koncerten ned med et nyt stille nummer, som Dougie fremførte alene på en halvakustisk guitar, og rundede til sidst af med ‘Science of Fear’. »Vi glæder os til Roskilde«, proklamerede Dougie, og publikums hujen tydede på, at det i den grad er gengældt.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af