Night Fever – brandvarm punk

Der er musik, man chiller til, musik man fester til, og så er der københavnsk hardcorepunk, som man får hedeslag og åndenød til. Især hvis man selv spiller det. Men Night Fever formåede at vække et sol-dovent publikum fra døsen til en medrivende koncert med sublim lyd.

Før koncerten blev det annonceret, at vandforsyningen til Pavilion Junior var røget, men folk var kommet for at høre tråd, så det blev aldrig et problem til 35 imponerende minutter, hvor bandet spillede trodsigt gennem varmen.

Rygtet lød, at forsanger Salomon kan synge som selveste Glenn Danzig, og minsandten om vi ikke fik den karakteristiske højtidelige testestoron-vokal at høre i et par numre. Fænomenal variation til den skingre punk-vokal (tænk Zack de la Rocha der har fået bolden i kuglerne). Ikke underligt at han måtte tage pauser for at få vejret.

De to guitarister spillede tight over en stensikker bas-bund. Det lille Myspace-hit ‘This Is Copenhagen’ vakte stor jubel blandt de trofaste fans, og lilletrommen bankede hardcore-hurtigt derudaf, så der er en trommeslager, der har trætte arme, når han velfortjent skåler med bandet efter deres flotte Roskilde-debut.

Jeg gad godt at se Night Fever i et mørkt beskidt lokale, hvor solen aldrig lægger en dæmper på energien, og så ville jeg ønske, at de fornemme variationer på vokalen blev brugt mere. Men energi og punk-stemning var der nok af.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af