Nephew – sikker hjemmebanesejr

Fredag nat på Orange Scene gjorde Nephew det eneste rigtige, og det de vel egentlig er bedst til. De serverede, med en snakkesalig og tydeligt stolt Simon Kvamm i front, en folkefest af dimensioner, hvor der godt nok ikke var overladt meget til tilfældighederne, men hvor der til gengæld var rigeligt smæk for skillingen.

Man kan mene, hvad man vil om bandets insisteren på at være så bombastiske og underligt alvorlige i deres udtryk, men det virkede sgu på publikum, hvoraf de forreste havde siddet i kø i op til tre timer før koncertstart.

‘Worst/Best Case Scenario’ var et højdepunkt. Det samme var L.O.C.’s gæsteoptræden, selv om det måske ikke var verdens største overraskelse. En overraskelse var det derimod, at både Saybia-forsanger Søren Huss og electro-duoen White Pony kom på scenen. Det sidste udviklede sig endda til en regulær klubfest.

»Vi fortsætter rejsen mod toppen«, sagde Kvamm efterfølgende, og så spillede de ‘007 Is Also Gonna Die’. Landsholdssangen ‘The Danish Way to Rock’ fik vi også, men det virkede ikke helt. Vi tabte altså den kamp.

Til gengæld vandt Nephew en sikker hjemmebanesejr på Orange Scene, hvor de én gang for alle slog fast, at de er og bliver Danmarks største rockband. Mindre kan ikke gøre det.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af