Ost & Kjex

Ost & Kjex er, som navnet antyder, glade for ost. Både den gule, blå og hvide slags man spiser, men så afgjort også ost som i ‘cheesy’.

‘Cajun Lunch’ er en gedigen ostebuffet af klassiske, pastiche house-elementer og massive vokaler. Det svinger. På samme måde som vikingeskibet i Tivoli.

Den up-beat, stemningsfulde ‘Mosambique Travelplan’ lægger ok fra. Men hvad der derfra i de rette doser kunne have været et frisk pust i en minimal tech-verden, forstummer i kedelige house-keys, fjollede tekster og Hr. Osts falsetvokal på slap line.

Gospelkorleder Tracee Meyn har lagt vokal til flere af Ost & Kjex’ produktioner, også på det nye album hvor hun eskorteres af sit kor. De skiftevis soulede skrigevokaler og repeterende, hummende gospelklange bliver til skingre klicheer og kunne have draget nytte af en filtrering, så de lidt mere interessante elektroniske bunde fik luft.

Der er dog ingen tvivl om, at albummet er råstof til en potentielt flamboyant liveoplevelse. De jakkesætklædte herrer har ry for at generere ild på scenen og de 11 nye skæringer skal nok få flyttet benene under de fleste. Men man skal have et blødt punkt for gøglet vokalhouse, bowlerhat-charme og gospelhymner for at smide albummet på derhjemme.

Ost & Kjex. 'Cajun Lunch'. Album. Diynamic/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af