The Rumour Said Fire – småkedelig solskinspop

Jeg ved ikke præcis, hvad det var, der gik galt til The Rumour Said Fires koncert på Odeon lørdag middag. Omstændighederne var ellers, som de skulle være til sådan en omgang blød, følsom og iørefaldende folkpop, som bandet efterhånden har gjort til sit varemærke. Solen skinnede som en sindssyg, og kunne man så forestille sig noget bedre band at pleje sine tømmermænd med end de her fire drenge, som konferencieren forinden fik præsenteret som »Danmarks pt. største musiktalenter«.

Det er måske lige i overkanten, men deres debut-ep, som udkom sidste år, er i hvert fald en virkelig dejlig skive. Desværre lød de numre, de spillede fra den udgivelse, præcis, som de også lyder på anlægget derhjemme. Og da de fire medlemmer samtidig ikke er verdens mest karismatiske mennesker på en scene, så blev koncerten desværre lidt småkedelig. De mange nye numre, bandet spillede, virkede heller ikke overbevisende.

Alligevel fik publikum det, de var kommet efter. Storhittet ‘The Balcony’ er bare et pissegodt nummer, og der var selvfølgelig dømt fællessang fra start til slut. Jeg er sikker på, at The Rumour Said Fire går en spændende fremtid i møde, men denne dag var det hele bare lige en tand for uinspireret.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af