Houses

Når snedriverne når knæhøjde, er der ikke noget bedre end et lunt soundtrack til at varme ørerne og tilføje en smule farve til den gråtonede hverdag. Houses har lavet det soundtrack. Debuten ‘All Night’ er nemlig blevet til i misundelsesværdige omgivelser – nærmere betegnet Hawaii hvor den 24-årige Dexter Tortoriello søgte tilflugt efter at have mistet sit job i Chicago. Sammen med kæresten Megan Messina isolerede han sig i en spartansk indrettet hytte og indspillede hele pladen, som af samme grund har et verdensfjernt præg over sig.

Tortoriello leverer selv en anonym vokal, som akkompagneres af rolige beats og et hav af ambient-lydflader. Den elektronisk knitrende drømmepop fungerer glimrende på numre som den uptempo ‘Reds’ og den beatmættede ‘Soak It Up’. Her når Houses samme højder som genrefællerne i Boards of Canada. Generelt kræver albummet dog ingen fordybelse, og det er i sidste ende det, der medvirker til, at det kun sjældent hæver sig over at være lydsporet til en solid omgang snapsesyge.

Når julefrokostens tømmermænd banker på, er ‘All Night’ pladen, der sørger for, at deres tilstedeværelse nærmer sig det tålelige. Den manglende dybde og tilbagelænede anonymitet medvirker dog også til, at den kun fungerer som underlægningsmusik og ikke fanger lytterens opmærksomhed ret længe af gangen.

Houses. 'All Night'. Album. Lefse.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af