Figurines – en tur ned ad memory lane

Kæresteparrene stod klar, universitetsdrengene med sprit i blodet ligeså, og Figurines var i den grad klar til at give alle på Atlas en god oplevelse. På en historisk god musikaften i Aarhus havde den nordjyske trio, der i aftenens anledning var udvidet til en kvintet, konkurrence af Treefight For Sunlight og The Radio Dept. hvilket også kunne ses ud i Atlas’ halvtomme sal. Figurines havde dog ikke tænkt sig at strække våben af den grund, og med charme og energi serverede de et afbalanceret set bestående af alt det bedste fra bagkataloget.

Guitarist Claus Johansen agerede energisk indpisker, og med en velsyngende Christian Hjelm som charmerende modstykke sendte de publikum en tur ned ad memory lane med ‘Skeleton’-favoritterne ‘I Remember’, ‘The Wonder’ og ‘Continuous Songs’, der alle blev leveret med en omfavnende entusiasme, som var det deres første gang på setlisten. Imellem de gamle tempofyldte numre blev der strøet med nogle af de mere afdæmpede numre fra de seneste album ‘Figurines’ og ‘When the Deer Wore Blue’ hvilket gav en fin balance og præsenterede bandets mange facetter.

Og det virkede. Når der var energi og intensitet, blev der danset, hujet og skrålet fra scenekanten, og i de mere afdæmpede numre var det ikke svært at overgive sig til Christian Hjelms fløjlsbløde vokal. Ekstranummeret ‘Silver Ponds’ kun med Christian Hjelm på scenen satte prikken over i’et på en aften, hvor publikum fik alt, hvad de havde forventet fra et af Danmarks mest stabile livebands.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af