Handsome Furs

Handsome Furs er en slags Postal Service for storbykynikere. Ligesom sidstnævnte er et sideprojekt for Death Cab For Cutie-frontmanden Ben Gibbard, er Handsome Furs et elektronisk sideprojekt for canadiske Dan Boeckner, der sammen med Spencer Krug også udgør kernen i Wolf Parade. De seneste år har Boekner dog lagt lige så meget energi i Handsome Furs, hvor hans kone Alexei Perry leverer det lyriske modspil til Boeckners vokal og de elektroniske beats.

Det er ægteparrets tredje album, og her er masser af storladen New Order-synth, 80’er-angst og fremmedgørelse i teksterne, som hele tiden balancerer på grænsen af at være for påtagede. Det er i høj grad tilfældet i ‘Repatriated’, hvis fængende eufori man alligevel må overgive sig til.

Boeckner kan i den grad skrive en hymne, men produktionen forbliver en anelse monoton. Handsome Furs rammer ikke helt den rendyrkede electro-ekstase som for eksempel australske Cut Copy – selv om de nogle steder er tæt på – og evner omvendt heller ikke at gøre forsøget på eftertænksomhed overbevisende. Synth-ægteparret er bedst, når de som på ‘When I Get Back’ leverer rendyrket electropop, og mindst gode når de som på ‘Damages’ mest af alt minder om et hektisk remix af Interpols mindre mindeværdige stunder.

Handsome Furs. 'Sound Kapital'. Album. Sub Pop/Target.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af