Trust – overlegent undergrundsband

Med et sangkatalog tætpakket med hjernevridende strukturer, blev det tirsdag eftermiddag tid til, at Trust skulle indtage Pavilion Junior-scenen. Og det gjorde de så. Og endda så overlegent at ens i forvejen hårdt prøvede legeme var tæt på at brænde helt og aldeles sammen.

Som et af de mest interessante bekendtskaber på den københavnske undergrundsscene – og med duoens rutine fra orkestre som Rising, Anchorless og Chainsaw Eaters i mente – er det kun naturligt, at de to medlemmer har rigeligt med live-erfaring, og det var således også med stort overskud, at guitarist og forsanger Henrik W. Hald fik kæmpet sig igennem den lille, opbyggede mur af forstærkere, inden han for et kort øjeblik stillede sig til at trone på en af scenens monitorer.

Med dejligt skærende guitarflader og -figurer samt fritflydende og tight trommegange placerede duoens prog-metal sig et sted imellem Black Sabbath og Lightning Bolt. De højder nåede Trust måske ikke helt, men med et dejligt varieret sæt bestående af sange fra både den meget anbefalelsesværdige og komplekse albumdebut ‘From Light Into Mass’ og de mere ligefremme og rå 7″-udgivelser var koncerten et klart bevis på, at selv en stor festival skal have plads til små bands.

Roskilde Festival: Se hele vores dækning

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af