Gold Panda – raffineret dansebjørn

4 6

I bedste Deadmau5-stil var Derwin Panda iført pandakostume, da han stillede sig klar bag sine maskiner på den trange Gloria-scene. Dragten røg dog relativt hurtigt af igen, måske fordi man næsten kunne drikke kondensvandet i det hede og tætpakkede rum, hvor publikum responderede ualmindelig veloplagt på den 30-årige brites finurlige beats.

Med afsæt i sit fine debutalbum ‘Lucky Shiner’ fik Gold Panda nemlig hurtigt søndagstrætheden til at fordufte. Men i modsætning til netop Deadmau5’s tunge housemassiver spiller Gold Panda aldrig med musklerne. Snarere lister hans produktioner sig ned i dansebenene, når smukke organiske klangflader flettes med knitrende elektronik og underløbes af bastante beats. Som en mere festglad udgave af Four Tet med en rødglødende sampler.

Tempoet pendulerede mellem house, dubstep og slæbende breakbeats, ligesom klangbilledet vekslede effektfuldt mellem mild melodik og filtreret støj. Til gengæld valgte Gold Panda flere gange at afslutte sine numre med en opbygning, så man blev ‘snydt’ for et efterfølgende klimaks.

Det er dog en mindre anke mod den kompakte, præcis en time lange optræden, hvor Gold Pandas raffinerede produktioner var værd at både lytte og danse til.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af