CTM

HØR EP’EN HER.

Den unge cellist og sangskriver Cæcilie Trier er ved at være en etableret darling på den danske musikscene. Det er der god grund til. Hendes cello- og lyrikkundskaber har haft fingrene nede i en række danske bands, der har nydt stor anerkendelse fra både publikum og kritikere.

Kender man til alle Cæcilie Triers kollektive konstellationer kunne man nemt tro, at det næste udspil ville være et nyt fælles foretagende. I stedet har den 28-årige kvinde taget sagen i egen hånd og i løbet af sommeren indspillet fem forrygende, emotionelle ørehængere under solonavnet CTM.

Læs også: Se den akrobatiske video til CTM’s ‘Jewel’

Det er en ep, der for alvor udfolder Triers sangtalent og danner ramme omkring efterårets komme, der snart træder i hælene på vinterens nattefester. Det er dansabelt, eftertænksomt, og ikke mindst hamrende smukt. Takket være et helhedsbillede dannet af Triers mørke vokal, synth, percussion og guitar tager særligt ’Elsa Palma’ og ’Variations’ os med på en vandring tilbage i en dyster 80’er-femme-lyd, der giver selv Annie Lennox kamp til stregen.

’Jewel’, ’Space Grid’ og ’Saul’ træder et skridt ned i tempo, hvor vokal og særegne korarrangementer i stedet med stor succes stjæler al opmærksomheden. Det er stemningsforundring til øre og sjæl og et fremragende akkompagnement til at fordrive nattetimerne.
Triers sologang udmunder i en helstøbt udgivelse, der om noget bekræfter hendes store musikalske talent. Næste udspil fra CTM ventes allerede ude i det nye år. Materiale, der er værd at se frem til.

CTM. 'Variations'. Album. Tambourhinoceros.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af