Gnucci – en festoplevelse af de store

Gnucci – en festoplevelse af de store
Foto: Philip Bo

Det var kun et fåtal, der var mødt op mandag aften for at overvære den svenske rapper Gnuccis koncert på Apollo Countdown. Men dem, der trofast var troppet op, så frem til at få sig en festoplevelse af de store. Og den forventning indfriede aftenens hovedperson til overmål, idet hun allerede fra koncertens start piskede ustyrligt rundt langs scenekanten, alt imens hendes to toptunede dansere gav den godt og grundigt op med gedigen røvrysten og håndtegn en masse.

Læs også: Linkoban: Mine tre bedste Roskilde-minder

Og musikken? Tja, den fremstod som en spændstig, stramt styret afart af hiphop med stærke påvirkninger fra hårdkogt, britisk grime, afgrundsdyb dubstep samt sprælsk balkanpop. Og imens musikken spillede derudaf for fulde gardiner, sørgede frøken Gnucci igennem sin glimrende vokallevering for at holde festen kørende ved at udvise et kolossalt nærvær, som aldrig kammede over i det rene gøgleri. Samtidig fulgte publikum medvilligt trop og skabte en vidunderlig kulisse ved kritikløst at overgive sig til svenskerens mange anmodninger om at tage aktivt del i festen, hvilket yderligere var medvirkende til at give koncerten et gigantisk ryk opad i intensitet.

Læs også: Fem Roskilde-anbefalinger: Party time

Og sådan kunne man blive ved, for der var vitterligt ingen svage punkter at spore ved hiphop-divaens optræden. Faktisk demonstrerede Gnucci et fuldstændig overlegent publikumstække koncerten igennem, og leverede oven i hatten festivalens indtil videre svedigste festoplevelse.

Koncert. Roskilde Festival, Apollo Countdown.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af