Savages – desperationen kulminerede for sent

Savages indtog et fyldt Pavilion-telt, der endnu engang var plaget af tekniske problemer. En kort pause i starten af settet lagde en dæmper på publikum, hvilket bandet dog formåede at rode bod på undervejs.

De fire britiske kvinder spillede deres første koncert i starten af 2012, men på trods af bandets korte levetid fremstod de på ingen måde uerfarne, og tacklede køligt de tekniske problemer og en lyrisk svipser. Desværre havde de svært ved gennemgående at beholde den desperate energi, der driver værket.

Læs anmeldelse: Roskilde: Vinnie Who åbnede Orange Scene

Forsanger Jehnny Beth var altdominerende i fremførelsen, og hendes imaginære boksekamp og indlevelse i musikken formåede pletvis at trække publikum ind i Savages’ nådesløse univers. Det skete dog kun, når hendes optræden blev ledsaget af bandets kraftigste basgange, barskeste riff og mest rungende trommer.

Resultatet var en sløj første halvdel, men heldigvis sørgede numre som den hårde ’Fuckers’ og den kradsbørstige single ’She Will’ for at redde koncerten fra mangelfuldhed. Beths messende gentagelser og fandenivoldske skrigeri, kombineret med den ekstra voldsomhed, de sidste numre besad, fik det til at slå gnister ude i masserne.

Koncert. Roskilde Festival, Pavilion.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af