Mykki Blanco – aggressiv og graciøs

Da Mykki endelig kom hoppende ud på scenen efter sin todelte opvarmning var det tydeligt, at han ville sit publikum. Med kalot, jødefrisure og søsstjerne-kvaster lagde rapperen ud med undergrundshittet ‘Wavvy’ og fortsatte derfra med at gå i krig på scenen og kastede med mikrofonstativet og gardinerne.

Noget fascinerende ved Mykki er, at han kan være utrolig aggressiv og fremadstormende det ene øjeblik, for derefter at skifte til at være graciøs og feminin – hvilket han beviste med sin Marilyn Monroe-imitation blandet med freestyle-rap, som fyldte lige så stor en del af koncerten som de egentlige numre.

Selv om det er musik, der giver en lyst til at feste, har Mykki også et budskab. Med publikum om sig i en cirkel rappede han dagbogscitater om at føle sig begrænset og ikke kunne udtrykke sig selv, men endnu en af Mykkis kontraster består også i at kunne være sårbar det ene øjeblik, og det næste proklamere, at han er den flotteste pige på Vega.

Læs anmeldelse: Mykki Blanco ‘Cosmic Angel: The Illuminati Prince/ss’

Koncerten igennem var der stor inddragelse af det tilbedende publikum, og Mykki viste ingen frygt for at gøre alt for at give Københavns excentrikere en totaloplevelse, hvor budskabet var i højsædet, og røven blev performet langt ud af lædernederdelen.

Koncert. Lille Vega.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af