Avey Tare’s Slasher Flicks

Animal Collective-medlemmets røde tråd drukner til tider, så det skæve bliver mere forvirrende end åbenbarende.
Avey Tare’s Slasher Flicks

David Portner aka Avey Tare er nok mest kendt for at være en af grundlæggerne i Animal Collective, men nu har amerikaneren dannet et nyt band med et noget underfundigt navn, hvor han arbejder sammen med det tidligere Dirty Projectors-medlem Angel Deradoorian og den tidligere Ponytail-trommeslager Jeremy Hyman. Albummet er et sammensurium af støjrock og blødere, mere poppede eksperimenter, men med tydelig forbindelse til Animal Collective: Det er crazy, eksperimenterende og catchy.

Den første single ‘Little Fang’ skjuler ikke Portners forkærlighed for eksperimenterende garagerock samtidig med, at den på en uhyggelig humoristisk facon inkorporerer en skæv horror-tematik. Ikke mindst gennem tekster som »they might laugh and they might be scared / of the one little fang with the trikes in her hair« vækker flere sange horror-associationer a la Tim Burton.

‘Duplex Trip’ og ‘Catchy (Was Contagious)’ er blandt albummets mest ørehængende numre. De er spækket med elektronisk percussion og bløde, repeterende guitarriff, der står i kontrast til Avey Tares skingre vokal, og har især stor lighed med Animal Collectives Noah Lennox’ mere elektroniske kompositioner i soloprojektet Panda Bear. Hvorimod både ‘Blind Babe’ og ‘It Wont Grow’ er mere klassisk psykedelisk støjende med løsslupne guitarer og hårde trommer.

Det er tydeligt, at Portner har ønsket at prøve noget nyt med Slasher Flicks, men den røde tråd drukner sommetider i det ellers meget befriende og fandenivoldske, der gør det skæve mere forvirrende end åbenbarende.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Avey Tare’s Slasher Flicks. 'Enter the Slasher House'. Album. Domino/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af