Kavinsky – electro en masse

Den franske producer blev for nogle blot opvarmning til Major Lazer, men havde godter til dem der blev.
Kavinsky – electro en masse
Foto: Marcus Andreassen

Med 20 minutters forsinkelse blev Kavinsky for nogle blot opvarmning til Major Lazer, alt i mens der var en gevinst for de blivende.

Det var nemlig først et godt stykke inde i settet, at den franske producer, der gemte sig bag en rød mixerpult, som skulle indgyde illusionen af den Ferrari Testarossa, han eftersigende også kører privat, brød med sin svært dechifrerbare electrolyd og spillede vokalbårne numre til publikums store fornøjelse. Et højdepunkt her var et remix af ’Odd Look’ med The Weeknd, hvis falset tilføjede en kærkommen nuance til det synthtunge lydbillede.

Noget koket havde den franske producer gemt sit storhit ’Nightcall’ til ekstranummer. Til gengæld blev nummeret via videoinstallation introduceret med en helikoptertur over en metropolis, der var ’Blade Runner’ værdig. På den måde medvirkede det også til at løfte den hidtil 2D-dominerede arkadespilsæstetik til 3D, og Kavinsky trådte ved samme lejlighed ud af det digitale univers og lod publikum synge sangen a cappella.

Mindre smagfuldt var det derfor også, da han efter koncerten trådte frem på scenen og med fagter nærmest opildnede publikum til at give ham applaus for derefter at sole sig i selvsamme.

Se alle vores anmeldelser fra Roskilde Festival HER.

Koncert. Koncert KavinskyRoskilde FestivalAvalon
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af