Hør Pete Dohertys rørende ballade dedikeret til Amy Winehouse

Pete Doherty har eftersigende tilbragt en stor del af 2014 på et afvænningscenter i Thailand, og med sin nye, stoffri stil har den britiske musiker nu udgivet ‘Flags of the Old Regime’ dedikeret til Amy Winehouse.

Med indfølte tekstbidder som »You made your fortune but you’re broke inside« over strygere og en simpel klavermelodi er sangen en rørende hyldest til musikerens afdøde ekskæreste, der blev fundet død af en overdosis i 2011 blot 27 år gammel. Alt overskuddet fra singlen vil gå til the Amy Winehouse Foundation, der har til formål at oplyse og afholde unge fra brugen af stoffer.

Doherty skrev nummeret umiddelbart efter Winehouses død og har cirkuleret i diverse versioner siden da, men først nu har The Libertines-sangeren indspillet en studieversion i forbindelse med sit næste soloalbum.

Læs også: The Libertines har underskrevet pladekontrakt: Nyt album måske ude i 2015

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af