Morgendagens stjerner: BBC har kåret deres Sound of 2015

Morgendagens stjerner: BBC har kåret deres Sound of 2015

BBC pegede tilbage i december på, hvem der ville få deres gennembrud i 2015, og i fredags kulminerede det så, da de efter en nedtælling afslørede toppen af deres Sound of 2015. Den engelske synthpop-trio Years & Years endte med at løbe med prisen, som en jury på 139 engelskbaserede musikmedier stemmer om. Meget tilfældigt er det, at Years & Years i år har været på turné med sidste års vinder Sam Smith. Years & Years er mest kendt for deres single ‘Desire’, og arbejder i øjeblikket på deres debutalbum.

Years & Years vandt foran singer/songwriteren James Bay, som ved Brit Awards vandt ‘Critics Choize’ prisen. De resterende i top fem var grime-rapperen Stormzy, Atlanta-stjerneskuddet Raury og spoken word-kunsteren George The Poet.

Læs også: Class of 2014: Raury er blandt årets 10 mest lovende rappere

Forsanger Olly Alexander, der valgte at droppe en lovende skuespillerkarriere for at satse det hele på Years & Years, udtaler: »Folk kommer til at lytte til, hvad vi laver i fremtiden, så vi skal bare sørge for ikke at kludre i det«. Years & Years har fået muligheden for at gøre 2015 til deres år, se bare, hvor langt Sam Smith kom i løbet af 2014.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af