Top Track: Mew ‘Satellites’

Top Track: Mew ‘Satellites’
Foto: Samy Khabthani/Soundvenue
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er noget specielt ved ægte venner. Ligegyldigt om man ikke har set hinanden i et år, falder man på to sekunder tilbage i samme, naturlige rille. Okay, i dette tilfælde gælder det næsten seks år, da man skal helt tilbage til 2009 for at finde Mews seneste album, ‘No More Stories…’.

Alligevel er det umuligt ikke at få et smil på læben, når kvartettens spritnye nummer ‘Satellites’ nænsomt sætter i gang med afventende guitarer, inden trommerne buldrer frem og den storladne Mew-stemning atter breder sig i høretelefonerne med Jonas Bjerres beroligende røst som galionsfigur. Det lyder lidt som om, at bandet har fundet tilbage til lyden fra ‘And the Glass Handed Kites’ – bombastisk, men alligevel med knækkede melodier.

Sangen er første forsmag fra Mews nye album ‘+ -‘, der netop er blevet annonceret til at lande den 27. april – et album der selvfølgelig var at finde på vores liste over 2015’s mest imødesete danske plader.

Mew har været væk, men aldrig været glemt.

Seneste Top Track: Natalie Prass ‘My Baby Don’t Understand Me’

Læs også: Et nyt musikår: 13 danske album vi glæder os ustyrligt til i 2015

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af