Blur afslører første album i 13 år med ‘The Magic Whip’

OPDATERING: Et pressemøde kan lige nu live-streames på Blurs Facebook-profil. Damon Albarn har bekræftet, at gruppen udgiver det nye album ‘The Magic Whip’ den 27. april. Singlen ‘Go Out’ er netop blevet sluppet.

Læs også: Top Track: Blur ‘Go Out’

‘The Magic Whip’
1. ‘Lonesome Street’
2. ‘New World Towers’
3. ‘Go Out’
4. ‘Ice Cream Man’
5. ‘Thought I Was a Spaceman’
6. ‘I Broadcast’
7. ‘My Terracotta Heart’
8. ‘There are Too Many of Us’
9. ‘Ghost Ship’
10. ‘Pyongyang’
11. ‘Ong Ong’
12. ‘Mirror Ball’


Det tyder på, at et nyt Blur-album med titlen ‘Magic Whip’ bliver annonceret i dag. NME rapporterer at britiske The Sun i dag har trykt nedenstående billede, som ifølge avisen er coveret til et nyt album fra et »kæmpe band, mere end et årti efter deres seneste studiealbum«. Ifølge NME hævder The Sun også, at den omtalte gruppes seneste album blev udgivet i 2003, hvor Blur netop udgav ‘Think Thank’.

Ovenstående er jo spekulationer, men NME har taget skridtet videre og fået en tolk til at kigge på coveret. Teksten viser sig at sige ‘Blur magic whip’ på mandarinsk.

Damon Albarn luftede tilbage i 2013, at det burde være på tide for Blur at gå tilbage i studiet – under en koncert i Hong Kong vel at mærke. Så beviserne hober sig op.

Læs også: Damon Albarns syv bedste album – og tre fusere

Det er, hvad vi ved indtil videre, men vi følger selvfølgelig udviklingen.

Sikkert er det dog, at Damon Albarn går en travl tid i møde, da det også er bekræftet, at Gorillaz vender tilbage i 2016.

Læs også: Guide: Blurs 10 vigtigste numre 

BlurMagicWhip

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af