Fan af ‘Drive’-soundtracket? Chromatics deler numre fra Ryan Goslings nye film

Fan af ‘Drive’-soundtracket? Chromatics deler numre fra Ryan Goslings nye film

Efterhånden er ‘Drive’-soundtracket næsten blevet mere ikonisk end Nicolas Winding Refns film fra 2011, og nu er ChromaticsJohnny Jewel, manden bag flere af electropperlerne fra soundtracket, klar med nye atmosfæriske numre til en Ryan Gosling-relateret film.

Numrene stammer fra Goslings instruktørdebut ‘Lost River’, der ganske vist blev sablet ned ved sin premiere på Cannes sidste år, men ikke desto mindre byder på et stærkt soundtrack. I en pressemeddelse forklarer Jewel, hvordan han og Gosling mødtes om natten for at se filmen og eksperimentere med musikken, ligesom skuespilleren understreger, at Johnny Jewels smukke lydlandskaber passer perfekt til atmosfæren i ‘Lost River’.

Nedenfor kan du downloade et af resultaterne af den kreative bromance, hvor Jewel og resten af bandmakkerne i Chromatics har allieret sig med frontkvinderne fra Glass Candy og Desire på den dystert drømmende ‘Yes’ (Love Theme)’.

Læs også: Chromatics vender tilbage med ‘Dear Tommy’

Læs også: Nicolas Winding Refn forsvarer sønderskudt Ryan Gosling

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af