Hot Chip afslører nyt album – hør ‘Huarache Lights’

Hot Chip afslører nyt album – hør ‘Huarache Lights’

Hot Chip har i årenes løb holdt mangt et dansegulv i gang til langt over forventet levetid, og nu er de britiske popnørder så klar med deres sjette album. Det har fået titlen ‘Why Make Sense’ og de ti numre er ude den 18. maj – vi er for eksempel meget spændte på, hvordan et nummer som ‘White Wine and Fried Chicken’ lyder i praksis.

Sammen med albumnyheden har Hot Chip også sluppet nummeret ‘Huarache Lights’, hvor Alexis Taylors’ vokal i vanlig stil messer over et væld af synthesizers og indbydende trommer. En fin start, men heller ikke noget, man bliver slået bagover af.

Briterne har allerede booket flere festivaler ind i kalenderen, så det er bestemt ikke usandsynligt, at de forvilder sig til Danmark over sommeren. ‘Why Make Sense?’ følger efter ‘In Our Heads’ fra 2012.

Why Make Sense?:
1. ‘Huarache Lights’
2. ‘Love is the Future’
3. ‘Cry For You’
4. ‘Started Right’
5. ‘White Wine and Fried Chicken’
6. ‘Dark Night’
7. ‘Easy to Get’
8. ‘Need You Now’
9. ‘So Much Further to Go’
10. ‘Why Make Sense?’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af