Jaden Smiths ‘This Is the Album’ er faktisk kun en ep – hør tre nye sange

Jaden Smiths ‘This Is the Album’ er faktisk kun en ep – hør tre nye sange

Jaden Smith havde i det andet halvår af 2014 travlt med at positionere sig som aspirerende rapper, og nu er skuespillersønnen klar med første udgivelse i 2015. Titlen på ‘This Is the Album’ er dog en smule misvisende, da her er tale om tre numre: ‘Scarface’, ‘Weekend in Atlantis’ og ‘4 My 1’ – sidstnævnte er endda ledsaget af en hjemmegjort musikvideo med Jaden i afklædt overkrop.

Udgivelsen er lavet sammen med Daniel D’Artiste, der har stået for de drømmende, til tider mareridtsmørke produktioner. Sidst vi hørte til Jaden var med ‘The Cool Tape Vol.2’, der blev udgivet som en del af app’en ‘Jaden Experience’.

I det hele taget er Jaden på ‘This Is the Album’ en smule mere nede på jorden, hvilket klæder ham. Han har lidt haft en tendens til at prøve lidt for hårdt, hvilket tidligere har lagt er presserende skær over hans musik.

Læs også: Tre gode grunde til, at du skal tage Jaden Smiths musikkarriere seriøst

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af