Kanye spiller ny sang til Grammy Awards i weekenden – se hvem der ellers optræder

Kanye spiller ny sang til Grammy Awards i weekenden – se hvem der ellers optræder

Award season kører derudaf, både i film– og musikbranchen, og på søndag er det blevet tid til den 57. udgave af den amerikanske Grammy-uddeling. Ud over prisuddelingen (der har det med at honorere de mere populære navne), er der næsten altid garanti for spektakulære optrædener, og på søndag tegner ikke til at afvige fra formlen.

Kanye West skal, foruden ‘FourFiveSeconds’ sammen med Rihanna og Paul McCartney, optræde med et helt nyt nummer – formentlig fra sit kommende album, der stadig er uden navn og udgivelsesdato. Beck kommer og optræder med materiale fra sidste års fremragende ‘Morning Phase’, der er nomineret i kategorien ‘Album of the Year’, mens Sia skal spille ‘Chandelier’, der ganske fortjent er nomineret i kategorierne ‘Best Record’ og ‘Best Song’.

Efter hendes spektakulære optræden ved Super Bowl i søndags kommer Katy Perrys popcirkus også forbi, mens øvrige optrædende er AC/DC, Madonna, Lady Gaga sammen med Tony Bennett, Ed Sheeran, Ariana Grande, Usher og en duet mellem Sam Smith og Mary J. Blige. Sidst men ikke mindst optræder Beyoncé sammen med Common og John Legend i en hyldest til filmen ‘Selma’.

Herunder kan du se søndagens nominerede i de tungeste kategorier. Se alle aftenens nominerede HER.

Record of the Year:
Iggy Azalea feat. Charli XCX ‘Fancy’
Sia ‘Chandelier’
Sam Smith ‘Stay With Me’ (Darkchild Version) –
Taylor Swift ‘Shake It Off’
Meghan Trainor ‘All About That Bass’

Album of the Year:
Beck ‘Morning Phase’
Beyoncé ‘Beyoncé’
Ed Sheeran ‘X’
Sam Smith ‘In The Lonely Hour’
Pharrell Williams ‘Girl’

Song of the Year:
Meghan Trainor ‘All About That Bass’
Sia ‘Chandelier’
Taylor Swift ‘Shake It Of’
Sam Smith ‘Stay With Me’ (Darkchild Version)
Hozier ‘Take Me To Church’

Best New Artist:
Iggy Azalea
Bastille
Brandy Clark
Haim
Sam Smith

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af