Video: Rihanna græder og Kanye sveder til ‘FourFiveSeconds’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke mere end fem dage siden, vi fik Kanye Wests nuttede video til ‘Only One’, men ikke desto mindre er rapperen nu igen på banen. Denne gang har han dog ikke hovedrollen, da det er Rihannas ‘FourFiveSeconds’, der har fået en sort/hvid-musikvideo.

Nummeret har Kanye og Paul McCartney som gæster, og de optræder begge i den helt minimalistiske setting, hvor denim virker til at være kodeordet.

Rollerne er dog rimeligt fordelt: McCartney spiller på sin guitar, Rihanna krænger sjælen ud med enkelte tårer til resultat, mens Kanye i sit sædvanlige knæfald render rundt, indtil der drypper en dråbe sved fra panden.

Videoen er instrueret af modefotograferne Inez & Vinoodh, og ‘FourFiveSeconds’ stammer formentlig fra Rihannas kommende album, som der i øjeblikket ikke er nogen nærmere information om. Nederst kan du se en tidligere udgivet behind the scenes-video.

Læs også: Et nyt musikår: De 14 mest imødesete udenlandske album i 2015

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af