Musiktjenesten Tidal kommer til Danmark

Musiktjenesten Tidal kommer til Danmark

En ny spiller er kommet til det danske marked af streamingtjenester. WiMP ejes af selskabet Aspiro, hvis aktiemajoritet for nyligt blev opkøbt af Jay Z, og måske hænger den handel sammen med, at den internationale version af WiMP’s Hi-Fi-udgave, Tidal, nu kommer til landet.

Tidal lanceres som separat produkt fra WiMP, men kommer til at indeholde samme musikbibliotek, der ifølge en pressemeddelelse omfatter mere end 25 millioner sange. Ligesom WiMP’s Hi-Fi-udgave vil alle sangene være i lossless kvalitet, mens Tidal også giver adgang til 75.000 musikvideoer og redaktionelt indhold fra lokale og udenlandske journalister. Tidal er reklamefri og koster 199 kr. om måneden ligesom WiMP Hi-Fi.

Indtil videre har WiMP opereret i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Polen, mens Tidal har taget sig af markedet i USA, Canada, England, Irland og en lang række andre europæiske lande.

En repræsentant fra WiMP og Tidal bekræfter overfor Soundvenue, at fordi Tidal lanceres som et separat produkt, fortsætter WiMP som før. Man kan dog spekulere i, hvorfor Aspiro vil have to så ens hi-fi-tjenester på det danske marked.

Tidal er tilgængeligt til iOS, Android, netværksafspillere og PC/Mac.

Læs også: Jay Z køber streamingtjenesten WiMP

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af