Top Track: Tei Shi ‘Bassically’

Top Track: Tei Shi ‘Bassically’
Foto: Eric White

Hendes stemme er blid, hypnotiserende og forførende, så at se videoen til Tei Shis ‘Bassically’ er lidt af et modstykke: Brooklyn-sangerinden har iført sig tunge støvler, baret og armyjakke, mens håndgranater, sværd og masser af maskinpistoler tages i brug til den urbane krigsførelse.

Bag Tei Shi-aliasset gemmer der sig Valerie Teicher, og ‘Bassically’ stammer fra hendes kommende ep ‘Verde’, der lander midt i april. Selve nummeret er også fyldt af modsætninger: På den ene side Teichers fraserende vokal og de sløve synthrundgange, på den anden side den tonstunge bas og det faktum, at sangen sammen med det 80’er-klingende house-piano bliver ved og ved med at eskalere.

Det er ikke nødvendigvis til klubben, men hvis du har planer om at bruge fem minutter på at hoppe og og ned i din luftmadras, så er Tei Shi det perfekte soundtrack.

Seneste Top Track: Alabama Shakes ‘Don’t Wanna Fight’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af