Top Track: Wangel ‘Seoul’

Top Track: Wangel ‘Seoul’

Grundlaget var i princippet spinkelt, da vi i starten af året kårede Wangel til et af Danmarks mest lovende navne for 2015. Sanger Peter Wangel og producer Kasper Ejlerskov Leonhardt havde på daværende tidspunkt kun udsendt en enkelt single i form af ‘Sun’, men nu varmes der op til en kommende debut-ep med den stemningsfulde ‘Seoul’.

Singlen er officielt ude i dag og kan her nydes i en live-session optaget i vinteren 2014. Inspirationen stammer fra en tur til Korea, hvor Wangel i efteråret 2014 – langt før, projektet var kendt i Danmark – spillede to koncerter på landets største festival, Pentaport.

Læs også: Breakin’ Sound 2015: De syv mest lovende danske navne

‘Seoul’ handler om at bygge op. De knitrende synths og længselsfulde trommer emmer af indestængte følelser, mens der lægges fundament op mod det uundgåelige klimaks, der afslutningsvis bliver revet ned ligeså stærkt, som det er bygget op. At lytte med er lidt ligesom at sidde og vente på solopgangen, mens Peter Wangel i henholdsvis skælvende falset og dyb baryton runder det meste af følelsesspektret.

Den kommende ep er resultatet af to år i studiet og udkommer til april via Playground Music.

Seneste Top Track: Blur ‘Go Out’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af