Video: Action Bronson og Chance the Rapper hylder ‘Coming to America’ i skør ‘Baby Blue’-video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Action Bronson skuffer sjældent, når det kommer til hans videoer, og nyeste skud på stammen lever bestemt op til det høje niveau. Den Lil Chris-instruerede billedside til det Mark Ronson-producerede Chance the Rapper-samarbejde ‘Baby Blue’ fungerer nemlig som intet mindre end en næsten seks minutter lang ode til Eddie Murphys komedieklassiker ‘Coming to America’ fra 1988.

Således genopfører den koncertaktuelle Bam Bam og Chance the Rapper en af filmens mange ikoniske barbershop-scener (se originalerne her nedenfor), der glider over i et ‘Albanian Awareness’-talentshow, inden Bronson kaster sin kærlighed på en kvindelig bodybuilder, bliver gift og stopper et røveri. Chances bitre gæstevers får sig derimod en meget ligefrem gengivelse, når diverse eder som »I hope you get a papercut on your tongue/ from a razor in paper cup« bliver til virkelighed for en række stakkels piger.

Videoen er værd at se til ende for sin rene skørhed, og så kan du desuden glæde dig til at lære den smågale Action Bronson bedre at kende i et stort interview i det kommende Soundvenue Magazine.

‘Baby Blue’ stammer fra Bronsons nye album, ‘Mr. Wonderful’, der er ude nu.

Læs også: Action Bronsons vilde live-show vender tilbage til København

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af