Lyt: Action Bronson får hjælp af Chance the Rapper og Mark Ronson på ‘Baby Blue’

Lyt: Action Bronson får hjælp af Chance the Rapper og Mark Ronson på ‘Baby Blue’

Action Bronson er ikke nærig med smagsprøverne fra sit kommende, imødesete album ‘Mr. Wonderful’, og det seneste af slagsen gør ikke ventetiden nemmere frem til den 23. marts, når rapperen smider sin major label-debut.

På ‘Baby Blue’ reflekterer Bam Bam over et forhold, der er gået i vasken, og fortsætter samtidig den retroficerede lyd fra den seneste albumteaser ‘Terry’ – ikke mindst takket være Mark Ronson, der har stået for den piano- og hornfyldte produktion. Chance the Rapper leverer derimod punchlines, der ville passe perfekt til et småsarkastisk breakup-brev med linjer som »I hope every soda you drink is already shaken up / I hope your zipper is always stuck«.

Læs også: Et nyt musikår: De 14 mest imødesete udenlandske album i 2015

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af