Foo Fighters fik æren af at spille til David Lettermans svanesang – se video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi havde allerede forudset det i går: Bob Dylan var blot den sidste annoncerede musikgæst, og da David Letterman i aftes lukkede og slukkede efter mere end 30 år på pinden var det til tonerne af hans favoritband, Foo Fighters.

En klassisk historie fra Lettermans kanon er fra 2000, hvor talkshow-værten vendte tilbage til showet efter en hjerteoperation og bad Foo Fighters om at komme og spille hans yndlingssang ‘Everlong’, fra 1997-albummet ‘The Colour and the Shape’.

Så selvfølgelig spillede Dave Grohl og co. ‘Everlong’ som et sidste farvel til Letterman. Denne gang iført smoking og med højdepunkter fra Lettermans karriere bag skrivebordet som backdrop.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af