Ny Kurt Cobain-film ligner konspiratorisk makværk – se trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I kølvandet på den fremragende ‘Kurt Cobain: Montage of Heck’-dokumentar er der nu landet en ny trailer til endnu en film om den mytiske Nirvana-frontmand.

‘Soaked in Bleach’ er et såkaldt dokudrama instrueret af Benjamin Statler, der udforsker teorien om, hvorvidt Cobains selvmord var iscenesat af Courtney Love. Filmen følger privatdetektiven Tom Grant, som blev hyret af Love til at opstøve Cobain kort før hans død, og er sammensat af dokumentaristisk materiale som interviews (med Grant, politiefterforskere mm.) og dramaturgiske indspilninger af scener, som Statler altså har fundet retfærdige at medtage i en film, der sælges som dokumentar.

Men hvorfor rode op i en 20 år gammel sag? Og hvorfor gøre det på sådan en vammel og Hollywood-agtig måde, der virker til at jagte sensationen mere end sandheden?

»This year…«, stråler det frem på skærmen, mens soundtracket lyder som noget, der kunne ledsage en sommer-blockbuster. Og ja, om man har sympati for Courtney Love eller ej, virker filmens konspiratoriske vinkel som et direkte oplæg til et søgsmål.

Ovenstående trailer er lige landet sammen med premieredatoen 11. juni, mens den længere trailer udkom sidste år.

Læs anmeldelse: ‘Kurt Cobain: Montage of Heck’

Læs også: Nyt Kurt Cobain-soloalbum bliver »filmisk« og »følsomt«

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af