Lord Siva – kæmpede mod sin egen melankoli

Lord Siva – kæmpede mod sin egen melankoli

»Kan I mærke mig? Dans, for Guds skyld, dans!«

At Lord Siva var en mand med en mission viste sig fra start foran et så ungt og stort publikum, at campingområde L efter alt at dømme må have været halvt affolket. Han ville holde fest, og det er synd, at det ikke lykkedes. I hvert fald ikke helt.

For er du gal, hvor han ellers gjorde et bravt forsøg. Mens producer Carl Barsk og en bassist hamrede Lord Sivas bekendelsestunge r’n’b ud over pladsen, selvfølgelig tilsat masser af sørgmodig trompet i soveværelsestempo, skiftevis vred den tynde mand sig rundt og bankede en eksalteret næve ind i brystet. Nordjyden kæmpede indædt og flot, og hans flow og vokal sad oftest lige i skabet.

Problemet var bare, at Lord Sivas arsenal af sange, som tæller to med rette roste ep’er fra 2014, arbejdede imod ham i hans bestræbelser. For han laver musik til turen hjem fra byen, hans melankolske tekster og hans konstant døsige tempo opfordrer mere til eftertænksomhed end til dans og lal, og netop tempoet var for ofte for monotont.

Derfor var det meget sigende, at da han endelig fik det, han vedblivende opfordrede publikum til at holde, altså en fest, så var det, da Hans Philip fra Ukendt Kunstner kom ind til ‘Fortæl dem’ og sparkede gang i hele lortet. Derudover manglede sættet desværre dynamik.

Lord Siva. Koncert. Roskilde Festival, Apollo Countdown.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af