Time for time: Vi har sammensat det perfekte program til Distortion Ø lørdag

Du får travlt, men med lidt snilde burde du kunne nå at se samtlige ti kunstnere i vores time-for-time-guide til Distortion Ø's sprudlende farvel-lineup lørdag.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

19.00: Anya, Distortion-scenen

En perfekt start på dagen (udover en kold fadøl, selvfølgelig) må være Anya, der blidt kan synge tømmermændene ud af kroppen med sin fine, men alligevel beattunge r’n’b, der med toner af jazz og hiphop virker som det oplagte soundtrack til ‘stilhed før stormen’. 

Videre til…

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

19.30: Saint Cava, Royal Stage

En halv time senere er himlen blevet lidt mørkere og tonen lidt mere dyster, når ligeledes danske Saint Cava åbner op for deres ulmende r’n’b-univers, der med Ericka Casier Ramos Lizardos sarte vokal i front indtil videre kun har den fornemme single ‘Forget’ på samvittigheden.

Programmet fortsætter på de følgende sider.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

20.20: Kenton Slash Demon, Red Bull Music Academy Stage

Er du allerede 20.20 klar til at rejse hænderne i vejret er det med at svinge træbenet forbi Kenton Slash Demon, der rykker Distortion rundt med ‘Skydancer’-ep’en frisk i hukommelsen. Duoen indtager Red Bull Music Academy-scenen med deres splinternye live-setup, der allerede har vist sig i fuldt flor til både Sonár Copenhagen og Spot Festival.

Videre til…

liss

 

21.00: Liss, Distortion-scenen

Ligesom Saint Cava har danske Liss kun et enkelt nummer, ‘Try’, på samvittigheden. Men som vi så på Spot Festival, er de fire drenge leveringsdygtige i en kælen form for funky soul, der umiddelbart er perfekt til den tidlige sommeraften. Tag herhen, hvis Kenton Slash Demon måske lige er hårdt nok for dig.

Videre til… 

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

22.30: Ukendt Kunstner, Royal Stage

Så begynder klokken at nærme sig fest, og du har på det her tidspunkt formentligt set minimum 15 stive gæster i dyrekostumer, som har overbevist dig om, at det er på tide at skrue tempoet op. Og selv om dele af Ukendt Kunstners katalog er mere følsom natte-r’n’b end hiphop-brag har Hans Philip gang på gang bevist, at han live bliver noget af et monster af en festindpisker.

Videre til…

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

23.30: Wooden Wisdom & DJ Fitz, Distortion-scenen

Selvfølgelig skal du se giraffen Elijah Wood, uden tvivl den mest kendte gæst til hele Distortion. Han kommer til Refshaleøen med sin dj-duo Wooden Wisdom, som tidligere har spinnet vinyler til et Action Hygge-arrangement ude i Bygning 5. Wood og kumpanen Zach Cowie spiller sammen med DJ Fitz et tre timer langt set, og hvis du så arrangerer ‘Ringenes Herre’-maraton søndag i sofaen er cirklen afsluttet. Wooden Wisdom går på 22.00, men dj’er altså indtil 01.00

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

01.00: Omar Souleyman, Distortion-scenen

Sankt Hans Torv kogte, da Omar Souleyman i 2013 gav Distortion-koncert fra den mobile scene på Nørrebro. Nu vender den syriske popstjerne tilbage til Distortion (han var sidste år også et smut på Roskilde Festival) for at indhylle Refshaleøen i sin inviterende og tranceagtige fusionstechno, der i hjemlandet har spillet et par tusinde bryllupper op gennem tiden.

Videre til…

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

01.45: DJ Koze, Pampa Records

DJ Koze er noget af en legende, og den tyske dj og producer har skabt sig et fantastisk ry for både at holde et tårnhøjt niveau og samtidig bibeholde en befriende uhøjtidelig tilgang til sit metier. Koze spiller i det Pampa Records-kuraterede Tipi-telt og er ligesom Wooden Wisdom hyret ind til et tretimers set. Han går faktisk på allerede kl. 01.00, men sådan her kan du også nå Souleyman – og det skal du.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

02.30: Siriusmodeselektor, Red Bull Music Academy-scenen

Klokken har forlængst passeret midnat, du er nu selv udklædt dyrekostume (af uransagelige årsager) og det er blevet tid til bas. Masser af bas. Fortvivl ikke, for samarbejdet mellem Siriusmo og Modeselektor står klar med projektets debutkoncert på dansk grund. Showet starter kl. 02.00.

Videre til…

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

03.15: Actress, Royal Stage

Nu skal der til at tages beslutninger – lidt dårlig timing måske, her kl. 03.15 om natten. Men føler du dig i et udforskende humør er der ingen tvivl om, at du skal fange Actress’ eksperimenterende kompositioner, der befinder sig et eller andet sted mellem ambient, IDM og techno. Hvis du står med en halv liter rødvin og er i det der humør er det dog måske bedre, at du bare bliver til Siriusmodeselektor eller rykker tilbage til DJ Koze. Actress starter kl. 03.00.

Alt hvad du foretager dig herefter er på eget ansvar.

Læs også: Distortion: Se stort billedgalleri fra gadefesten på Vesterbro

Læs også: Street style: Distortion på Vesterbro

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af